Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Centre Social Protestant

Diensten

Algemene maatschappelijke dienst

De dienst staat open voor iedereen die een oplossing zoekt voor zijn relationele, administratieve of materiële problemen.

Dienst ondersteuning vluchtelingen

De dienst ontvangt erkende vluchtelingen, asielzoekers en uitgeprocedeerde asielzoekers. Wij bieden duidelijke informatie en materiële bijstand.

Schuldbemiddelingdienst

Deze dienst richt zich tot iedereen die in een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woont en te kampen heeft met overmatige schuldenlast en/of moeilijkheden met het budgetbeheer.

Dienst justitieel welzijnswerk

Het APO-team organiseert activiteiten in de Brusselse gevangenis, met als doel gedetineerden voor te bereiden op hun reïntegratie in de maatschappij.

Babbelkot

Het Babbelkot is een sociaal restaurant waar u in een gezellige sfeer kunt genieten van een maaltijd tegen lage prijzen.

Tweedehands kleding- en meubelwinkels

Wij bieden kleding en meubels aan tegen een kleine vergoeding. Mensen komen regelmatig om de eerste levensbehoeften te kopen.

Het Protestants Sociaal Centrum heeft tot doel hulp te verlenen onder alle vormen aan alle personen ongeacht hun politieke, religieuze of filosofische overtuiging, hun cultuur, ras of seksuele geaardheid.

Nieuwsbrief

Je ontvangt één nieuwsbrief per maand en blijft op de hoogte van het laatste nieuws binnen CSP.