Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Centre Social Protestant

Schuldbemiddeling

Onze schuldbemiddelingsdienst richt zich tot iedereen die in een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woont en geconfronteerd wordt met een te hoge schuldenlast en/of moeilijkheden met het budgetbeheer.

Onze dienst werkt uitsluitend op afspraak: 02/512.80.80

Wij onderhandelen met uw schuldeisers over betalingsplannen, rekening houdend met uw begrotingssaldo.

Wij helpen u ook bij het opstellen en indienen van een verzoekschrift tot collectieve schuldregeling bij de arbeidsrechtbank, indien nodig.

Ten slotte organiseren we regelmatig informatiesessies en activiteiten om overmatige schuldenlast te voorkomen, zowel binnen het centrum als daarbuiten (Scholen, dagcentra voor ouderen, enz.).

Wij geven je advies

Onze maatschappelijke assistentes
helpen je graag verder.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

We bezorgen je graag vrijblijvend meer informatie over onze dienstverlening. Neem contact op, een medewerker helpt je graag verder.

Het Protestants Sociaal Centrum heeft tot doel hulp te verlenen onder alle vormen aan alle personen ongeacht hun politieke, religieuze of filosofische overtuiging, hun cultuur, ras of seksuele geaardheid.

Nieuwsbrief

Je ontvangt één nieuwsbrief per maand en blijft op de hoogte van het laatste nieuws binnen CSP.