Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Centre Social Protestant

Boetieken

Kledingboetiek

Verbouwingen van de kledingboetiek.

Wij bieden kleding aan, tegen een kleine deelname in de kosten. We helpen graag mensen die regelmatig langs komen om zich met eigen middelen van het hoogstnoodzakelijke te voorzien.

  • Mensen met een klein inkomen
  • buurtbewoners
  • migranten
  • vluchtelingen


Kledingboetiek

Iedere donderdagvoormiddag van 10u00 tot 13u00 is onze kledingboetiek geopend.

Wist je trouwens dat de ophaaldienst gratis aan huis komt om nog bruikbare spullen op te halen? Bel tijdens de kantooruren voor een afspraak: 02 512 80 80. De inkomsten worden geïnvesteerd in de hulpverlening om o.a.: kindervakanties te betalen, kerstpakketten uit te delen…

Meubelzaal

De meubelzaal is open voor iedereen

Wij bieden meubelen aan, tegen een kleine deelname in de kosten.

Mensen met een klein inkomen – buurtbewoners, migranten, vluchtelingen –komen regelmatig langs om zich met eigen middelen van het hoogstnodige te voorzien.

Meubelzaal

  • Dinsdag van 14u30-16u30

  • Donderdag van 14u30-16u30

De ophaaldienst komt gratis aan huis om nog bruikbare spullen op te halen. Bel tijdens de kantooruren voor een afspraak: 02 512 80 80De inkomsten worden geïnvesteerd in de hulpverlening om o.a.: kindervakanties te betalen, kerstpakketten uit te delen.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

We bezorgen je graag vrijblijvend meer informatie over onze dienstverlening. Neem contact op, een medewerker helpt je graag verder.

Het Protestants Sociaal Centrum heeft tot doel hulp te verlenen onder alle vormen aan alle personen ongeacht hun politieke, religieuze of filosofische overtuiging, hun cultuur, ras of seksuele geaardheid.

Nieuwsbrief

Je ontvangt één nieuwsbrief per maand en blijft op de hoogte van het laatste nieuws binnen CSP.