Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Centre Social Protestant

Nieuws

Het onbekende leren kennen

In augustus 2022 ontving het Centrum een verzoek van het Brussels Gewestelijk Fonds voor Openbare Diensten - Equal.Brussels, via de voorstelling van een project getiteld "Kennismaken met het onbekende!”
Project

Project financiële educatie

De Dienst Schuldbemiddeling van het PSC heeft in de maand mei 2022 een project ingediend voor financiering uit het Fonds voor Financiële Educatie van de Koning Boudewijnstichting.
Project

Sinterklaas eert ons met zijn aanwezigheid

Dit jaar hadden we het genoegen een bijzondere gast bij ons te hebben: de grote en lieve Sinterklaas! Om zijn aanwezigheid te vieren werd een vrolijke middag georganiseerd ter ere van hem en de kinderen, jong en oud.
Evenement

Vrijwilligers in de kijker

Graag willen wij onze vrijwilligers hartelijk bedanken voor jullie fantastische inzet en toewijding aan elke gebruiker die ons centrum benadert zowil in ons kledingsboetiek, onthaal als in de meubelenboetiek. Jullie zijn elke dag weer een belangrijke schakel in het verlenen van de juiste informatie, het doorverwijzen en het bieden van materiele hulp aan ons gebruikers. Jullie hulp, vriendelijkheid en glimlach zorgt ervoor dat ons gebruikers zich goed en verwelkomen voelen.
Over PSC
Het Protestants Sociaal Centrum heeft tot doel hulp te verlenen onder alle vormen aan alle personen ongeacht hun politieke, religieuze of filosofische overtuiging, hun cultuur, ras of seksuele geaardheid.

Nieuwsbrief

Je ontvangt één nieuwsbrief per maand en blijft op de hoogte van het laatste nieuws binnen CSP.