Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Centre Social Protestant

Het leven is te duur

Project
Het project TROP CHÈRE LA VIE - La caravane des révolté. (Het leven is te duur. De karavaan van opstandigen) wordt gecoördineerd door de vereniging Esquifs en het Sociaal Protestants Centrum en andere partners zijn erbij betrokken.

Het doel is om vooroordelen over armoede te bestrijden, ervaringen en tips uit te wisselen, deel te nemen aan creatieve workshops, eenzaamheid te bestrijden en een ruimte te creëren waar mensen zich kunnen uitspreken en hun krachten kunnen bundelen.

Verschillende evenementen en workshops zijn al van start gegaan en tot november staan er nog veel meer gepland. Ze bieden de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen over het gebrek aan financiële middelen. Als onderdeel van dit collectieve initiatief wil het Centrum een stand creëren over het thema voedsel, gebaseerd op zijn ervaring op dit gebied en het werk dat het met zijn gebruikers heeft gedaan.

Het Protestants Sociaal Centrum heeft tot doel hulp te verlenen onder alle vormen aan alle personen ongeacht hun politieke, religieuze of filosofische overtuiging, hun cultuur, ras of seksuele geaardheid.

Nieuwsbrief

Je ontvangt één nieuwsbrief per maand en blijft op de hoogte van het laatste nieuws binnen CSP.