Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Centre Social Protestant

Algemeen maatschappelijke dienst

Jou verder helpen, dat is onze grootste zorg

De algemene sociale dienst is een eerstelijnsdienst en staat open voor iedereen die een oplossing zoekt voor zijn moeilijkheden, of die nu van administratieve, relationele of materiële aard zijn.

Ze probeert een antwoord te bieden op problemen in verband met statuut, woonplaats, huisvesting, werk, inkomen, eenzaamheid...

De dienst biedt een luisterend oor en gerichte sociale ondersteuning in functie van de problematiek van de persoon en op basis van een sociale diagnose. Hij voert verschillende administratieve of juridische procedures in bepaalde domeinen, waaronder sociale zekerheid en vreemdelingenrecht, en verwijst mensen indien nodig door naar andere, meer gespecialiseerde organisaties.

De dienst is ook actief in verschillende coördinaties voor de verdediging van de rechten van personen.

Wij geven je advies

Onze maatschappelijke assistentes
helpen je graag verder.

Contact:

Op afspraak bij het onthaal op 02/512.80.80 of per e-mail: reception@csp-psc.be.

Via de sociale permanentie: maandag, woensdag en vrijdag van 9u00 - 13u30.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen?

We bezorgen je graag vrijblijvend meer informatie over onze dienstverlening. Neem contact op, een medewerker helpt je graag verder.

Het Protestants Sociaal Centrum heeft tot doel hulp te verlenen onder alle vormen aan alle personen ongeacht hun politieke, religieuze of filosofische overtuiging, hun cultuur, ras of seksuele geaardheid.

Nieuwsbrief

Je ontvangt één nieuwsbrief per maand en blijft op de hoogte van het laatste nieuws binnen CSP.