Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Centre Social Protestant

Het onbekende leren kennen

Project
In augustus 2022 ontving het Centrum een verzoek van het Brussels Gewestelijk Fonds voor Openbare Diensten - Equal.Brussels, via de voorstelling van een project getiteld "Kennismaken met het onbekende!”

Het doel van dit project was om in samenwerking met verschillende verenigingen en sociale organisaties een bewustmakingscampagne te voeren om het probleem van vooroordelen in verband met de volgende thema's aan te pakken Handicap, LGBTQIA+, Racisme en diversiteit, Afkomst en sociaaleconomische situatie.

Helaas werd het niet geselecteerd onder de verschillende ingediende projecten, maar de directie van het PSC besloot deze kans om over deze problematiek na te denken niet voorbij te laten gaan. Dankzij eigen middelen en in samenwerking met verschillende partners zal het dus worden voortgezet en gehoopt wordt dat vóór eind 2023 de behaalde resultaten kunnen worden geverifieerd.

Het Protestants Sociaal Centrum heeft tot doel hulp te verlenen onder alle vormen aan alle personen ongeacht hun politieke, religieuze of filosofische overtuiging, hun cultuur, ras of seksuele geaardheid.

Nieuwsbrief

Je ontvangt één nieuwsbrief per maand en blijft op de hoogte van het laatste nieuws binnen CSP.