Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Centre Social Protestant

Sinterklaas eert ons met zijn aanwezigheid

Evenement
Dit jaar hadden we het genoegen een bijzondere gast bij ons te hebben: de grote en lieve Sinterklaas! Om zijn aanwezigheid te vieren werd een vrolijke middag georganiseerd ter ere van hem en de kinderen, jong en oud.

De festiviteiten vonden plaats op 7 december en omvatten een heerlijke snack, leuke workshops (schminken, ballonnen, knutselen, enz.), een grappige clownsshow en eindigden met de aankomst van Sinterklaas met zijn vele cadeaus.

Wij willen onze gulle gevers hartelijk bedanken dat zij ons de gelegenheid hebben gegeven om de gezinnen op deze Sinterklaasdag te verblijden: de St. John's International School, die meer dan 80 cadeaus heeft ingezameld om de kinderen met geluk te vervullen. Clowns en Goochelaars Zonder Grenzen, die de clowns de show lieten stelen, evenals bakkerij Le Saint-Aulaye, die onze smaakpapillen liet tintelen met hun heerlijke broodjes en gebakjes.

Slurrrp, Miaaam, Hoerrraaaa en Leve Sinterklaas!

Het Protestants Sociaal Centrum heeft tot doel hulp te verlenen onder alle vormen aan alle personen ongeacht hun politieke, religieuze of filosofische overtuiging, hun cultuur, ras of seksuele geaardheid.

Nieuwsbrief

Je ontvangt één nieuwsbrief per maand en blijft op de hoogte van het laatste nieuws binnen CSP.