Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Centre Social Protestant

Vrijwilligers in de kijker

Over PSC
Graag willen wij onze vrijwilligers hartelijk bedanken voor jullie fantastische inzet en toewijding aan elke gebruiker die ons centrum benadert zowil in ons kledingsboetiek, onthaal als in de meubelenboetiek. Jullie zijn elke dag weer een belangrijke schakel in het verlenen van de juiste informatie, het doorverwijzen en het bieden van materiele hulp aan ons gebruikers. Jullie hulp, vriendelijkheid en glimlach zorgt ervoor dat ons gebruikers zich goed en verwelkomen voelen.

Jullie vrijwillige inzet is van onschatbare waarde en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze organisatie. Jullie maken het verschil voor ons dagdagelijks werking. Nogmaals hartelijk dank voor
jullie inzet en betrokkenheid.

Algemene vergadering

Beste leden. We zijn verheugd u te kunnen informeren dat onze jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden op 1 juni 2023. Deze jaarlijkse bijeenkomst is een belangrijke gelegenheid voor onze organisatie om het afgelopen jaar te evalueren, lopende projecten te bespreken en belangrijke beslissingen voor de toekomst te nemen.

Tijdens deze Algemene Vergadering zullen we ook het financieel verslag van het jaar presenteren, evenals het activiteitenverslag met alle prestaties en evenementen waaraan we hebben deelgenomen. Wij danken u voor uw vertrouwen en inzet voor onze organisatie, en we hopen velen van u te zien op onze Algemene Vergadering.

ONS TEAM

DIRECTIE-COÖRDINATIE
Alexia Byiza

ADMINISTRATIE
Somayeh Ghasemi
Laurent Silvente Diaz

DIENST VOOR ALGEMEEN MAATSCHAPPELIJK WERK
Fatima Rachi
Virginie De Buisseret

ONDERSTEUNENDE DIENSTEN VOEDSELBEHEER (art.60 CPAS)
Mulamba Beneley

OPHAALDIENST EN MEUBELZAAL
Mehmet Simsek
Garol Luvangadio Mamboto
Philippe Vercleyen

BABBELKOT
Houreye Sy
Carole Obono

FAMILIEHULP
Bertille Bonda

ONDERHOUD
Rhama Hammou Naîcha

ANIMATIE
Gaëlle Tardé

SCHULDBEMIDDELINGSDIENST
Leruth Nathalie
Hugo Fortunato
Séraphine Tchuimaleu

VLUCHTELINGENDIENST
Evelyne Uwanyirigira
Nadir Amara
Oumar Diallo

PROTESTANTS_ONTHAAL JUSTITIEEL WELZIJNSWERK
Catheline Zurni
Cristina Zamfirache

PSYCHOLOOG
Anne Line Duplan

ANIMATIE IN DE PSYCHIATRISCHE AFDEING VAN DE GEVANGENIS
Gaëlle Tardé

ONTHAAL
Ester Serra Marquès
Setareh Gohari
Birgit Weise – Montag
Gabrielle Sambre

Het Protestants Sociaal Centrum heeft tot doel hulp te verlenen onder alle vormen aan alle personen ongeacht hun politieke, religieuze of filosofische overtuiging, hun cultuur, ras of seksuele geaardheid.

Nieuwsbrief

Je ontvangt één nieuwsbrief per maand en blijft op de hoogte van het laatste nieuws binnen CSP.